CITROMICINA

Cod produs: Citromicina
Disponibilitate: Stoc epuizat
38,00 LEI
Cantitate: + -

 

EXTRACT GLICERINIC DIN SÂMBURI DE GRAPEFRUIT – 100% NATURAL –

  • fără solvenți sintetici
  • fără adaosuri chimice
  • obținut din plante proaspete
  • peste 98% din ingrediente din agricultură biologică.

Extractul de sâmburi de grapefruit este considerat cel mai puternic antibiotic și antiviral din lume.

Complexul de substanțe extras din semințele de grapefruit este un antibiotic cu spectru larg de actiune, distrugând nu mai puțin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteză.

INGREDIENTE:
Grapefruit: (Citrus grandis) – sâmburi, (Citrus paradisi) – pericarp, extract glicerinat (glicerină vegetală) cu min. 400mg/100ml bioflavonoide: 99,7%*; Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial din pericarp: 0,3%.*Din agricultură biologică.

PREZENTARE:

Recipient de sticlă, ambalat în cutie de carton. 10, 9 g (10 ml)

 

GRAPEFRUITUL SI BOLILE DE RINICHI

Este demonstat ştiinţific: un pahar de suc de grepfruit pe zi previne formarea sau refacerea pietrelor la rinichi. De ce? Pentru că oxalaţii şi uraţii sunt dizolvaţi, efectiv, de către acidul citric şi alte substanţe conţinute în grepfruit, care alături de portocală este printre cele mai eficiente remedii contra pietrelor la rinichi.

SEMINȚELE DE GRAPEFRUIT ȘI INFECȚIILE PIELII

Acest extract este folosit, ca dezinfectant, atât în tratamentul rănirilor accidentale, cât și al infecțiilor cronicizate, rezistente la tratamentele clasice. Chiar și în diluții mari, de 1:100 sau mai mult, acest extract previne infectarea rănilor, a mușcăturilor de insecte, a împunsăturilor etc. În cazul eczemelor infecțioase, rezistente la tratamentele clasice, extractul se aplică nediluat, direct pe locul afectat, lăsându-se apoi să se usuce la aer pielea astfel tratată.

SEMINȚELE DE GRAPEFRUIT, HERPESUL ȘI INFECȚIILE VIRALE

Câte 2-3 picături de extract de semințe de grepfrut, aplicate direct pe locul afectat, vindecă în 24-48 de ore o infecție herpetică. Efectul este mai intens și mai sigur, dacă se face și un tratament intern cu acest remediu. Nu se recomandă însă aplicarea directă a extractul de grepfrut direct pe mucoase, pentru că poate produce usturimi foarte intense.

În infecțiile cu virusul HPV, care este cauza apariției negilor de pe piele sau a vegetațiilor din zona genitală, aplicarea aceluiași extract, nediluat, se dovedește a fi eficientă. Se aplică preparatul de 2-3 ori pe zi, până la completa vindecare.

Alunițele produse de către infecțiile virale (cum ar fi cele cu Molluscum contagiosum) sunt și ele adesea vindecate, fără alte intervenții, prin simpla aplicare a extractului de seminețe de grepfrut.

Comunicări științifice, făcute în ultimele trei decenii, demonstrează acțiunea antivirală, a extractului glicerinat de semințe de grepfrut luat intern, contra infecțiilor digestive cu coronavirusuri, contra infecției cu HIV.

 

SEMINȚELE DE GREPFRUT, PARAZIȚII ȘI INFECȚIILE DIGESTIVE

Unul din motivele pentru care grepfrutul este inclus în trusa de prim ajutor naturist este efectul său foarte puternic și rapid în infecțiile digestive. Încă de la primele semne ale acestora (diaree, febră, spasme digestive), se iau câte 10 picături de extract de semințe de grepfrut, din patru în patru ore. Acesta contribuie la menținerea unei microflore echilibrate la nivelul tubului digestiv.

Ulterior, pentru stabilizarea tranzitului intestinal, se va lua cărbune medicinal (2-3 linguri pentru un adult și jumătate din cantitate pentru copii) sau varianta sa mai puternică: cărbunele activ.

În cazul infecțiilor cu protozoarul Giardia, se recomandă curele de 6 săptămâni cu extract de semințe de grepfrut, din care copiii vor lua câte 3-9 picături, de patru ori pe zi, iar adulți câte 10-20 de picături, de patru ori pe zi.

 

SEMINȚELE DE GREPFRUT, BRONȘITA RECIDIVANTĂ, PNEUMONIA ȘI TUBERCULOZA

 

 

Se iau câte 10-20 picături de extract de sâmburi de grepfrut, înainte de fiecare masă. Tratamentul durează 40 de zile, după care se face o pauză de 14 zile, apoi se poate relua. Bacteriile rezistente la antibiotice sunt, de regulă, foarte sensibile la extractul de semințe de grepfrut, dar pentru a învinge complet boala au nevoie și de ajutorul sistemului imunitar. Din acest motiv, în completarea tratamentului cu acest remediu, se vor lua oligoelemente (zinc și seleniu, împreună cu vitamina C), se vor face aromatizări cu uleiuri volatile (cu ulei din coajă de grepfrut, din fructe de cuișoare, din frunze de arbore de ceai).

 

SEMINȚELE DE GREPFRUT, PESTICIDELE ȘI METALELE GRELE

S-a demonstrat, prin studii de laborator, că extractul de semințe de grepfrut inhibă acțiunea nocivă a multor ierbicide, insecticide sau fertilizatori care ajung, din păcate, frecvent în alimentele sau apa pe care o consumăm. Din acest motiv, curele de 2-3 săptămâni cu semințe de grepfrut au un efect detoxifiant excelent în cazul persoanelor care trăiesc în mediu polutat sau care consumă hrană din agricultură de tip industrial. Pentru eliminarea de metale grele, extractul de semințe de grepfrut (din care se iau 40 de picături pe zi) se folosește în combinație cu zeolitul silicic. Tratamentul este deopotrivă eficient pentru oameni și animale.

 

SEMINTE DE GRAPEFRUIT, EFECT ASUPRA NEFRITELOR SI CISTITELOR

 

Extractul de grepfrut distruge toate tipurile de bacterii care produc infecții reno-urinare, de la E. coli, până la stafilococul auriu, incluzând și tulpinile de bacterii rezistente la antibioticele obișnuite. În cazul cistitelor cronice, cura durează 3-6 săptămâni, timp în care se iau câte 15 picături, de 3-4 ori pe zi. Pe timpul tratamentului, se renunță la alimentele care conțin zahăr și amidon rău, dar vor fi consumate cât mai multe alimente bogate în clorofilă.

În bolile renale mai ales, efecte foarte bune are extractul de semințe de grepfrut administrat în sucul proaspăt stors din pulpa acestui fruct. Sucul de grepfrut alcalinizează pe termen scurt urina, ceea ce face mai eficientă acțiunea antibiotică a semințelor. Apoi, combinația suc de pulpă + extract glicerinat previne formarea calculilor (pietrelor) la rinichi, fiind recomandat inclusiv persoanelor deja operate de calculoză, pentru prevenirea recidivelor.

 

SEMINȚELE DE GREPFRUT ȘI MICOZELE

 

Această plantă este printre cele mai bune remedii naturale contra infecțiilor cu ciuperci parazite:

- în candidoza bucală se fac, de trei ori pe zi, clătiri ale gurii cu 100 ml. de apă distilată, în care s-au dizolvat 30 de picături de extract de semințe de grepfrut.

- în candidoza digestivă se recomandă curele interne cu acest extract, din care se iau câte 10-15 picături, de 2-3 ori pe zi. O cură durează 3-4 săptămâni.

- contra micozei pielii capului se fac frecții cu soluția obținută din două linguri de apă în care se pun 30 de picături de extract de semințe de grepfrut. Suplimentar, se pun în șamponul sau în gălbenușul de ou, cu care ne spălăm pe cap, câte 10-20 de picături din acest extract.

- în candidoza vaginală se face tratamentul intern cu semințe de grepfrut, recomandat în cazul candidozei digestive. Suplimentar, se fac spălături săptămânale cu soluția obținută din 30 de picături din acest extract, dizolvate în 150 ml. de apă.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
Prost           Bun