TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi peste 150 RONDulceata de Capsuni
Disponibilitate: In Stoc
Dulceata traditionala de Capsuni
Am cules doar capsuni durdulii, de culoare rosu aprins si, bineinteles, neatinse de mucegai, care sa dea cea mai buna aroma si un gust pe masura.
Le-am spalat cu grija, ne-am bucurat plamanii cu mirosul lor si le-am pus la treaba.
Capsunile sunt un regal pentru simturi.
Contine: capsuni, lamaie si adaos minim de zahar.
Greutate: 250g net
O portie de capsuni va asigura 210 mg de potasiu, un mineral care ajuta la reglarea electrolitilor din corp, diminuand riscul infarcturilor.
Capsunile sunt de asemenea bogate si in esteri ai acidului folic, ingredienti cheie in producerea celulelor rosii ale sangelui si posibili adjuvanti in intarzierea instalarii bolii Alzheimer.
Capsunile contin o gama larga de nutrienti, vitamina C fiind in topul acestora. Contine de asemenea si fitonutrienti si antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Aceste proprietati antioxidante se cred a fi legate de culoarea rosie, stralucitoare a capsunilor.
Pe langa vitamina C, capsunile sunt si o excelenta sursa de vitamina K si mangan, precum si acid folic, potasiu, riboflavina, vitamina B5, vitamina B6, cupru, magneziu si acizi grasi omega-3.
Capsunile contin o cantitate mare de vitamine C, E, B1, B2, B6, K, PP, antioxidanti (fenoli-antocianine si elagitanine) si acid folic (indispensabil pentru femeile gravide, deoarece contribuie la dezvoltarea fatului). De asemenea, capsunile contin fier, calciu si magneziu, dar si fibre, care usureaza procesul de digestie. Gratie acestei compozitii, ajuta la mentinerea integritatii tesuturilor, a unghiilor si parului, dar si a sanatatii pielii.
Capsunile asigura buna functionare a sistemului nervos, intaresc oasele si dintii, cresc imunitatea organismului, au efect antibacterian si protejeaza inima si vasele. Totodata, capsunile au proprietati antitumorale (reduc riscul aparitiei cancerului gastro-intestinal), diuretice (scad tensiunea arteriala, favorizeaza eliminarea acidului uric, a toxinelor si a excesului de colesterol) si antiinflamatoare. Ofera protectie impotriva degenerescentei maculare, tonifica si vitaminizeaza organismul, fiind benefice in anemii, astenie si insomnii. De altfel, capsunile stimuleaza vezica biliara si contin putine zaharuri, dar si vitamina E, care este hipoglicemianta. Pot fi consumate si de persoanele care au diabet, dar in cantitati mici. Capsunile sunt excelente in curele de slabire, deoarece au in compozitie apa, in proportie de 90% si au putine calorii, inducand senzatia de satietate.